fbpx

Bedrijfskleding voor de lente

Eindelijk, de lente komt eraan. De natuur komt opnieuw tot leven, de dagen worden langer en ’s avonds blijft het langer licht. De winterdip maakt plaats voor de bekende lentekriebels die opspelen tijdens zonnige dagen. Lammetjes en kuikens worden geboren en bloemen en bloesems beginnen te groeien. Alles wat jong en groen is komt tot leven en groeit. De lente is het ideale moment om je personeel in een nieuw jasje te steken. Geef je medewerkers een frisse look met een nieuwe, zomerse outfit.

Bedrijfskleding

Waarom bedrijfskleding met logo inzetten?

Bijna elk bedrijf kiest ervoor om bedrukte bedrijfskleding in te zetten. We zien het bijna overal; in de winkels, in de bouw, in de horeca, in de ziekenhuizen en ga zo nog maar even door. In sommige branches is het zelfs verplicht om bedrijfskleding te dragen. Bedrukte bedrijfskleding zorgt voor herkenbaarheid en saamhorigheid. Medewerkers voelen zich een team. Daarnaast wordt bedrukte bedrijfskleding ook ingezet om reclame te maken. Klanten, relaties en voorbijgangers worden continu herinnerd aan jouw bedrijf. Een bijkomend voordeel: medewerkers hoeven ’s ochtends niet na te denken welke kleding ze die dag gaan dragen.

Luchtige werkkleding

In de winter dragen medewerkers lange broeken, truien, vesten en jassen. Maar ook shirts of blouses met lange mouwen in combinatie met een blazer of jasje zien we vaak. Ook al daalt de temperatuur onder nul, je personeel komt met de juiste bedrijfskleding moeiteloos de winter door. Het is belangrijk om de juiste kleding bij de juiste weeromstandigheden te dragen. In de lente en zomer is het verstandig om te kiezen voor een shirt, polo en eventueel een korte broek of rok. In sommige branches is het dragen van een korte broek of rok verboden en draagt het personeel het hele jaar door een lange broek. Houd rekening met het comfort van de kleding. Meestal wordt er vijf dagen per week, acht uur per dag bedrijfskleding gedragen. Personeel dat de hele dag door kleding draagt, moet daar aan het einde van de dag geen last van krijgen. Laat bedrijfskleding bedrukken met de naam of het logo van het bedrijf. Ook kan je er voor kiezen om een opvallende slogan of reclameboodschap op de kleding te laten bedrukken of borduren.

Soms is het dragen van een shirt ’s ochtends vroeg nog te koud en ook aan het einde van de dag kan het wat fris zijn. Daarom adviseren wij om naast luchtige kleding in de lente ook warme kleding aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan een vest of trui. Zodra je personeel het wat kouder begint te krijgen, kunnen ze een warme trui makkelijk over een shirt of polo dragen. Laat ook een trui bedrukken met je bedrijfsnaam of logo en val op tijdens werkdagen.

Accessoires

Niet alleen werkkleding, maar ook accessoires behoren tot bedrijfskleding. We hebben het hier over allerlei accessoires zoals riemen, sokken, petten, tassen en beschermingsmiddelen. Accessoires voor werkkleding maken de outfit af en je zorgt ervoor dat je personeel goed voorbereid aan de slag kan. Zijn je medewerkers veel onderweg? Dan zijn tassen en etuis functionele accessoires. Je personeel kan alle spullen eenvoudig vervoeren en heeft op deze manier alles bij de hand. Denk aan pennen, kabels of persoonlijke spullen die in een klein etui eenvoudig meegenomen kunnen worden. Laat tassen en etuis bedrukken zodat jouw merk niet alleen tijdens werktijd, maar ook tijdens het reizen wordt gezien door voorbijgangers.

De auteur

Redactie Brandio

Brandio is een marktplaats waar je ‘brandable’ bedrijfsnamen kunt kopen bedacht door creatieve professionals. De namen zijn betaalbaar en altijd inclusief bijbehorende domeinnaam en logo. Het bespaart je zowel tijd als geld in vergelijking met je naam laten bedenken door een reclamebureau