fbpx

Zakelijke creditcard aanvragen. Zo doe je dat

Steeds meer ondernemers kiezen voor een zakelijke creditcard. We begrijpen dat wel, want een creditcard voor je bedrijf is erg handig. In deze blogpost leggen we de voordelen van een creditcard uit en hoe je die kunt aanvragen.

Zakelijke creditcard aanvragen

Voordelen zakelijke creditcard

Twijfel je over een creditcard voor je onderneming? Een creditcard biedt verschillende voordelen.

  • Buitenlandse leveranciers, bijvoorbeeld van software, kunnen soms alleen via creditcard betaald worden.
  • Aankopen zijn verzekerd. Aan een creditcard is meestal een aankoopverzekering gekoppeld. Hierdoor zijn je aankopen verzekerd.
  • Creditcardmaatschappijen bieden vaak een aflevergarantie, waardoor je je geld terug krijgt als je aankoop niet geleverd wordt.

Zakelijke creditcard aanvragen

Een zakelijke creditcard is mogelijk in combinatie met een zakelijke rekening, maar ook los te verkrijgen. Hieronder vind je aanbieders van creditcards die je voor je zaak kunt gebruiken.

Losse zakelijke creditcard aanvragen

Op International Card Services kun je zakelijke Visa en Mastercard betaalkaarten aanvragen. De creditcard koppel je aan je zakelijke rekening. Hier worden maandelijks je creditcard uitgaven afgeschreven. De kosten per kaart zijn op de website te bekijken.

Meer informatie

American Express credit card aanvragen

Ook bij American Express kun een zakelijke klanten een betaalkaart aanvragen. Voordeel van American Express is dat gebruikers kunnen deelnemen aan het Membership Rewards spaarprogramma. Hiermee kun je sparen voor bijvoorbeeld cadeaus, reizen en dagjes uit. Nadeel van American Express is dat de betaalkaart wereldwijd minder goed geaccepteerd wordt dan Visa en Mastercard creditcards.

Meer informatie

Zakelijke creditcard ING aanvragen

In combinatie met een zakelijke rekening biedt ING de ING Businesscard voor MKB’ers. Voor grote bedrijven biedt de bank de ING Corporate Card. Deze betaalkaarten worden in samenwerking met Mastercard uitgegeven. De kosten voor de ING Businesscard bedragen € 39,95 per jaar.

Meer informatie

Zakelijke creditcard ABN AMRO aanvragen

Ook ABN AMRO biedt een Business creditcard en Corporatie creditcard aan haar zakelijke klanten. Deze creditcard wordt eveneens in samenwerking met Mastercard uitgegeven. ABN AMRO rekent € 40 per jaar voor de Business Creditcard

Meer informatie

Zakelijke creditcard Rabobank aanvragen

Zakelijke klanten van de Rabobank kunnen gebruik maken van de Rabo BusinessCard. Je kunt kiezen of je een Visa of Mastercard creditcard aan je zakelijke rekening wilt koppelen. De Rabo BusinessCard kost € 2,75 per maand, oftewel € 33 per jaar.

Meer informatie

Zakelijke creditcard Knab aanvragen

Door de lage kosten van een zakelijke rekening is Knab populair bij veel kleine ondernemers. Bij Knab kun je een zakelijke Mastercard of American Express Business Card aanvragen. De kosten voor de Mastercard bedragen € 35 per jaar. De American Express Business Card kost € 85 per jaar, maar is gratis als je minimaal € 2500 per jaar uitgeeft.

Meer informatie

Zakelijke creditcard SNS aanvragen

Heb je een zakelijke rekening bij de SNS bank? Dan kun je een zakelijke VISA creditcard aanvragen. Deze wordt aangeboden in samenwerking met International Card Services. Je betaalt € 32,50 per jaar voor de SNS Creditcard zakelijk.

Meer informatie

Zakelijke creditcard zonder BKR-toetsing

Heb je een BKR-registratie en wil je een creditcard aanvragen? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Een zakelijke creditcard aanvragen zonder BKR-toetsing is namelijk niet mogelijk. Wel kom je in aanmerking voor een prepaid creditcard. Dit is een creditcard waar je geld op zet dat je vervolgens kunt besteden. Er zijn prepaid creditcards beschikbaar voor onder meer Mastercard en Visa.

De auteur

Edon van Asseldonk

Ondernemer en Senior SEO- & SEA-specialist bij marketingbureau Tasmanic. Eveneens oprichter van kaartspellen.online. Houdt van duursporten in schaarse vrije tijd.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews