fbpx

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over het kopen van bedrijfsnamen bij Brandio? Hieronder vind je veelgestelde vragen en natuurlijk de bijbehorende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!

Deze website is een marktplaats voor domeinnamen en merken die in de loop van de tijd zijn ontworpen en geregistreerd door Brandio. Neem je één of meerdere van deze merknamen over, dan regelen wij het volledige overschrijvingsproces en zorgen we dat het domein aan jou wordt overgedragen. Meer informatie vind je hier.
Als je een bedrijfsnaam bij Brandio koopt, word jij de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt. Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator- of Photoshopbestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.
Brandio is een initiatief van creatieve professionals uit de reclame- en marketingwereld. Alle bedrijfs- en merknamen die je op onze website vindt hebben we dan ook zelf bedacht, ontwikkeld of vastgelegd. Het enige dat jij nog hoeft te doen is er eentje uitkiezen die bij jouw bedrijf of product past.
We kijken hiervoor naar de potentie van de bedrijfsnaam. Belangrijke elementen: makkelijk te schrijven, makkelijk uit te spreken, makkelijk te onthouden, korte domeinnaam, internationale domeinnamen in het pakket, etc. Hoe meer van deze elementen de naam voldoet, hoe duurder hij wordt.
Ja dat kan, maar dit geldt niet voor de namen in de categorie 'Professional'. Namen die in de 'Premium' en 'Exclusive' categorie vallen kunnen bij serieuze interesse gereserveerd worden. Neem in dat geval contact met ons op via de mail.
De domeinoverdracht duurt 1 tot 8 werkdagen, mede afhankelijk van de hostingpartij waar jij het domein wilt onderbrengen. Bij .nl-domeinen kan dit al met enkele uren geregeld zijn. Zodra je nieuwe domeinnaam is overgedragen ontvang je van jouw hostingpartij een bevestiging.
Ja. De voorbeeldlogo’s die je bij de domeinnamen ziet helpen je visualiseren hoe het merk eruit zou kunnen zien. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator- of Photoshopbestanden. Je kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.
Nee, wij kiezen er bewust voor om onze domeinnamen een vaste prijs te geven. Afhankelijk van de kwaliteit en merkwaarde zijn onze domeinnamen ingedeeld in 3 prijscategorieën: Professional, Premium en Exclusive. Wel evalueren wij periodiek de prijsstelling van oudere domeinen. Houd de prijsupdates op deze website daarom in de gaten. Wil je onze hulp bij het vinden van een passende naam in een specifiek prijssegment, neem dan contact op met ons team.
Nee, het voorbeeldlogo ontvang je als een gratis service. Je kunt er uiteraard voor kiezen om deze niet te gebruiken. Dit geeft echter geen recht op korting op de prijs van de domeinnaam.
In het verleden hebben we dit wel aangeboden maar dat doen we helaas niet meer. We kregen eigenlijk alleen keyworddomeinen aangeboden en dat zijn geen domeinnamen die wij willen aanbieden. Daar zijn al genoeg andere websites voor.
Nee, om een handelsnaam te deponeren moeten namelijk bijzonderheden met betrekking tot de organisatie worden opgegeven. Denk daarbij aan de locatie, de branche en welke diensten de organisatie gaat leveren. Omdat onze handelsnamen en domeinen door iedereen kunnen worden aangekocht, is het voor ons niet mogelijk om vooraf een handelsmerk in te dienen.
Bij namen vanaf de premium categorie kunnen we kosteloos een kleine wijziging aan het logo laten doen, zodat je snel aan de slag kunt. Overigens krijg je van ons de Photoshop bestanden toegestuurd, zodat je later alles aan het logo kunt aanpassen wat je wilt. No hard feelings.
Voor het afrekenen van je bestelling kun je kiezen uit de volgende betalingsmethoden: iDeal, creditcard, PayPal, In3, Bancontact, Apple Pay & Klarna. We doen ons best het zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Ja dat kan sinds kort. We maken daarvoor gebruik van in3. Een betaalmethode waarmee je zonder rente in 3 gelijk termijnen kunt betalen via iDEAL. Je kunt deze betaalmethode selecteren in de checkout.
Dat ligt er helemaal aan hoe snel jullie kunnen schakelen. We hebben een aantal meetings waarna jullie feedback moeten geven. Reken op ongeveer 6 weken.
Binnen 2 weken kun jij bij ons ruilen zonder vragen. Houd er wel rekening mee dat we eerst de domeinnamen moeten terugverhuizen en dat kan soms even duren. Voor internationale domeinnamen kan het tot 5 dagen duren.

Vraag onze merk experts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews