fbpx

Over Brandio

Brandio is een marktplaats waar je ‘brandable’ bedrijfsnamen kunt kopen bedacht door creatieve professionals. De namen zijn betaalbaar en altijd inclusief bijbehorende domeinnaam en logo. Het bespaart je zowel tijd als geld in vergelijking met je naam laten bedenken door een reclamebureau

Presenteren

Ervaren merkexperts

Brandio is een initiatief van creatieve professionals met jarenlange ervaring in de reclame en marketing. In verschillende functies hebben we vaak te maken gehad met het lanceren van nieuwe bedrijven, diensten en producten. Vooral het kiezen van een goede naam bleek daarbij voor veel opdrachtgevers de grootste uitdaging.

Naam beoordelen

Marktplaats voor merken

Een uitdaging die we altijd graag aangingen, maar ons ook aan het denken bracht. Want als onze klanten moeite hebben om een juiste bedrijfsnaam te vinden, dan zijn er ongetwijfeld meer ondernemers met dat probleem. Daarom hebben we hard gewerkt aan een oplossing die deze doelgroep perfect bedient.

Presenteren

Vind jouw merk.

Op Brandio.nl vind je daarom een zorgvuldig samengestelde collectie bedrijfsnamen. Naast de bedrijfsnaam leveren we je ook het bijbehorende .nl-domein en hebben we alvast een logo voor je ontworpen. Het zijn stuk voor stuk hoogwaardige handelsnamen met een unieke identiteit en beleving.

Naam beoordelen

Samenwerken met onze merkexperts?

Dat kan ook! Vind je nog niet direct een naam tussen onze koop opties maar kun je wel wat hulp en inspiratie gebruiken bij het bedenken van een eigen merknaam? Dan staat ons creatieve team klaar om je hiermee te helpen. Van de bedrijfsnaam tot de domeinregistratie en het logo-ontwerp, wij regelen het allemaal voor je. Vertel ons wie jij bent, wij vertellen hoe je heet!

Vraag onze merk experts om advies.

Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews