fbpx

Codeas als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Codeas

2.499,00

809x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

"Codeas" is een moderne en veelzijdige bedrijfsnaam, die onmiddellijk doet denken aan "code", een term die sterk verbonden is met de wereld van technologie en softwareontwikkeling. Gecombineerd met "as", wat kan duiden op veelzijdigheid of gelijkenis, suggereert deze naam maatwerkoplossingen en aanpasbaarheid in de tech-sector. Branches waarvoor "Codeas" een uitstekende bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Softwareontwikkeling en IT: Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van softwareoplossingen, apps of platforms, met een nadruk op maatwerk en klantspecifieke behoeften.
  2. Webontwerp en digitale marketing: Geschikt voor een digitaal bureau dat webdesign, SEO-diensten of online marketingstrategieën aanbiedt.
  3. Technologie onderwijs en training: Voor een educatief platform of instituut dat cursussen aanbiedt in programmeren, webontwikkeling of andere IT-vaardigheden.
  4. Data-analyse en big data: Voor bedrijven die zich richten op data-analyse, machine learning of het ontwikkelen van algoritmes voor big data verwerking.
  5. Tech startups en innovatiecentra: Ideaal voor een startup in de techsector die zich richt op innovatieve oplossingen of producten.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Communicatie, E-commerce, Internet, IT, Marketing, Software, Technische dienstverlening

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Codeas van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews