Je nieuwe logo en merknaam bedenken met onze merkexperts?

Dat kan! Combineer je eigen input met onze creativiteit en ervaring. Het resultaat is een unieke bedrijfsidentiteit, verpakt in de perfecte merknaam en een pakkend logo.

 

Zo gaan we je merknaam bedenken

Merknaam bedenken, stap 1

Stap 1 • Kennismaken

Een merknaam is natuurlijk heel persoonlijk, dus willen we je graag eerst beter leren kennen. Uiteraard luisteren we goed naar je wensen en ideeën. Ook laten we je precies weten hoe we te werk gaan als we een nieuwe merknaam verzinnen.

Merknaam verzinnen, stap 2

Stap 2 • Analyseren

Nu we een eerste beeld van jouw bedrijf hebben is het tijd om de zaken perfect in kaart te brengen. We maken dus een uitgebreide analyse van waar jouw bedrijf voor staat. Aan de hand daarvan ontwerpen we een bedrijfsprofiel dat als basis dient voor je nieuwe merk.

Bedenken merknaam, stap 3

Stap 3 • Brainstormen

Tijd voor creativiteit! In een brainstorm laten we onze fantasie de vrije loop. Hierbij ontstaan er allerlei ideeën waar je zelf misschien nog nooit aan hebt gedacht. Een perfecte manier om te bepalen welke eigenschappen zijn voor jouw merknaam en logo.

Verzinnen merknaam, stap 4

Stap 4 • Ontwerpen

Onze professionele ontwerpers gaan aan de slag met de ideeën die we hebben opgedaan in de brainstorm. Uiteraard is het bedrijfsprofiel dat uit de analyse is gekomen hierbij ook een leidraad. Zo komen ze uiteindelijk tot een perfecte combinatie van zakelijke inhoud en frisse inspiratie.

Merknamen bedenken, stap 5

Stap 5 • Presenteren

Zodra we je merknaam en logo tot in de puntjes hebben geperfectioneerd presenteren we één of meerdere concepten aan je. We checken zorgvuldig of alles aan je wensen en verwachtingen voldoet. We streven ernaar om deze zelfs te overtreffen. Wij zijn dan ook pas klaar als jij helemaal tevreden bent.

Merk namen, stap 6

Stap 6 • Realiseren

In deze laatste stap zorgen we ervoor dat je merknaam en logo klaar zijn voor gebruik. We werken het gekozen ontwerp helemaal uit en zorgen voor alle benodigde varianten. We leveren je alle digitale bestanden aan, zodat jij je nieuwe merk kunt verwerken in je website, e-mails, drukwerk en waar je maar wilt.

Vraag onze merk experts om advies.

Heb jij interesse in een merk-op-maat traject? Houdt er rekening mee dat hier hogere kosten aan verbonden zijn dan de namen die online op onze website staan. Een merk-op-maat traject start vanaf € 5000,- euro excl. BTW. Voer hieronder je gegevens in en wij bellen je voor een intake!

Vul het nummer van vandaag in (bijv. 10)

Of kies uit deze bedrijfsnamen.

Inclusief .NL + .BE Domein
+ Logo bestanden

Inclusief .NL Domein
+ Logo bestanden

Inclusief .NL Domein
+ Logo bestanden

 

Bekijk alle bedrijfsnamen

 


 

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd..
Mis ze niet, schrijf je in!