fbpx

Toolcamp als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Toolcamp

2.499,00

9x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Toolcamp" combineert de woorden "tool" en "camp", wat respectievelijk "gereedschap" en "kamp" betekent. De naam suggereert een centrale plek of ontmoetingspunt waar gereedschappen of vaardigheden centraal staan. Hier zijn enkele branches en toepassingen waarvoor "toolcamp" bijzonder geschikt zou zijn:

  1. Educatie en training: Een opleidingscentrum of academie die workshops en cursussen aanbiedt in diverse vaardigheden, denk aan een technische school of een codeerkamp.
  2. Doe-het-zelf en bouw: Een winkel of online platform dat gereedschappen en bouwmaterialen aanbiedt. Het kan ook een verhuurcentrum voor gereedschappen zijn.
  3. Technologie en software: Een platform dat diverse softwaretools aanbiedt of een community voor ontwikkelaars waar men tools en bronnen kan delen.
  4. Outdoor en survival: Een winkel of merk gespecialiseerd in outdoor- en campinguitrusting, waarbij 'tool' zowel kan verwijzen naar fysieke tools als naar kennis en vaardigheden voor outdooractiviteiten.
  5. Makerspaces: Gemeenschappelijke werkruimtes waar mensen samenkomen om te leren en samen te werken aan projecten, met toegang tot diverse gereedschappen.
De volgende domeinnamen zijn inbegrepen:
  • Toolcamp.nl
  • Toolcamp.be
  • Toolcamp.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Bouw, Kantoor, Lifestyle, Onderwijs, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Toolcamp van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

toolcamp als bedrijfsnaam
toolcamp als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews