fbpx

Deksy als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Deksy

999,00

108x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

"Deksy" is een korte, dynamische en eigentijdse naam, die zowel speels als professioneel klinkt. Deze naam zou goed kunnen resoneren in de digitale en technologische sector, maar is veelzijdig genoeg om over verschillende branches heen te werken. De klank en structuur van "Deksy" geven het een moderne en innovatieve uitstraling, wat het bijzonder geschikt maakt voor vooruitstrevende bedrijven. Branches waarvoor "Deksy" een geschikte bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Technologie en software: De naam past goed bij een tech start-up, softwareontwikkelingsbedrijf, of een aanbieder van innovatieve technologische oplossingen.
  2. Digitale marketing en reclame: "Deksy" zou een aantrekkelijke naam zijn voor een dynamisch marketingbureau dat zich richt op digitale strategieën, sociale media, of creatieve contentcreatie.
  3. E-commerce: Geschikt voor een online winkelplatform, vooral als het zich richt op een jong, trendbewust publiek.
  4. Design en creatieve diensten: Voor een grafisch ontwerpbureau, een creatief agentschap, of een interieurontwerpbureau dat een moderne, frisse benadering van design wil uitstralen.
  5. Entertainment en media: Voor een productiehuis, een gamingbedrijf of een nieuwe media start-up die zich onderscheidt door innovatie en creativiteit.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Consultancy, Design, E-commerce, Internet, IT, Marketing, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Deksy van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews