fbpx

Refurni als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Refurni

1.499,00

80x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam & .EU-domeinnaam + Logo bestanden

Refurni zou kunnen passen bij een bedrijf dat zich richt op duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor meubilair en interieurinrichting. Het zou bijvoorbeeld een bedrijf kunnen zijn dat zich richt op het upcyclen van oude meubels en deze een nieuw leven geeft, of een bedrijf dat zich richt op het produceren van meubels van duurzame materialen. De naam 'Refurni' geeft aan dat het bedrijf zich richt op het hergebruik en de vernieuwing van meubilair, wat kan resoneren met consumenten die geïnteresseerd zijn in duurzame oplossingen en het verminderen van hun ecologische voetafdruk. De naam past ook bij een winkelketen met vloerbedekking, gordijnen en raambekleding. Een app of platform voor woonadvies en trends. Inclusief de .eu-domeinnaam om internationaal te gaan.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Duurzaamheid, Interieur, Internationaal, Milieu, Retail, Technische dienstverlening

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Refurni van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews