fbpx

Bitrix als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Bitrix

1.499,00

86x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Bit is de basiseenheid van digitale informatie. De naam Bitrix suggereert een focus op digitale technologie en internet gerelateerde diensten. Daardoor past het goed bij bedrijven die zich richten op technologie, software en digitale oplossingen. Daarnaast kan het ook interessant zijn voor bedrijven die consultancy aanbieden op gebied van IT, ondernemingen die webdesign of web ontwikkeling aanbieden of specialisatie in beveiligingsoplossing voor bijvoorbeeld netwerken, computersystemen en gegevensbescherming.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Consultancy, Financieel, Internet, IT, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Bitrix van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews