fbpx

Givu als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Givu

1.499,00

130x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

"Givu" is een korte, pakkende naam die gemakkelijk te onthouden en uit te spreken is. Het klinkt als een samenvoeging van "give" en "you", wat duidt op een focus op het geven of bieden van iets aan de klant. Deze naam heeft een genereuze en positieve connotatie en zou geschikt kunnen zijn voor diverse branches die nadruk leggen op service, vrijgevigheid, en klantgerichtheid. Branches waarvoor "Givu" een goede bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. E-commerce en detailhandel: Voor een online of fysieke winkel die bekend wil staan om zijn klantgerichte service en uitgebreide assortiment.
  2. Liefdadigheid en non-profit: Een organisatie die zich richt op het geven aan anderen, zoals een liefdadigheidsinstelling of een non-profit die zich inzet voor sociale doelen.
  3. Gastvrijheid en toerisme: "Givu" zou een gastvrije en uitnodigende naam zijn voor een hotel, restaurant, of reisbureau dat een unieke en persoonlijke ervaring aan zijn gasten biedt.
  4. Technologie en apps: Voor een technologiebedrijf of een app die zich richt op het vereenvoudigen van het leven van de gebruiker of het bieden van handige oplossingen.
  5. Gezondheid en welzijn: Een bedrijf in de gezondheidssector, zoals een fitnessclub of een wellnesscentrum, zou met de naam "Givu" de nadruk kunnen leggen op het bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van klanten.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Duurzaamheid, E-commerce, Gezondheid, Horeca, Internet, Toerisme

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Givu van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews