fbpx

Catalogic als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Catalogic

999,00

60x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

"Catalogic" (een samentrekking van Cata, Latijn voor onder andere betreffend, en Logic) is een naam die direct associaties oproept met 'catalogus', wat duidt op organisatie, systematisering en een uitgebreide verzameling van items of informatie. Deze naam wekt de indruk van orde, overzicht en toegankelijkheid. Het suffix '-ic' geeft het een moderne en technische uitstraling, wat suggereert dat het bedrijf innovatief en vooruitstrevend is. Branches waarvoor "Catalogic" een geschikte bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Bibliotheken en Archivering: Ideaal voor bedrijven die zich bezighouden met het organiseren en catalogiseren van boeken, documenten, of historische data.
  2. E-commerce en Online Retail: Voor online winkels of marktplaatsen die een uitgebreid assortiment aanbieden en een georganiseerde manier van zoeken en categoriseren hanteren.
  3. Data Management en IT: "Catalogic" zou goed passen bij een bedrijf dat zich richt op databeheer, cloudopslagdiensten, of software voor datacatalogisering.
  4. Museum en Tentoonstellingen: Geschikt voor instellingen die collecties tentoonstellen en behoefte hebben aan een systematische catalogus voor hun items.
  5. Productie en Voorraadbeheer: Voor bedrijven die zich richten op de organisatie en het beheer van voorraden, waar een gedetailleerde catalogisering essentieel is.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Internet, IT, Software, Telecom, Wetenschap

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Catalogic van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews