fbpx

Monity als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Monity

1.499,00

111x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Monity zou kunnen passen bij een bedrijf dat zich richt op het bieden van digitale oplossingen voor het monitoren van gegevens. Dit bedrijf zou bijvoorbeeld software of tools kunnen aanbieden waarmee bedrijven hun systemen en gegevens in realtime kunnen monitoren en analyseren om de prestaties te optimaliseren, potentiële problemen op te sporen en de beveiliging te verbeteren. De bedrijfsnaam Monity impliceert een focus op het monitoren en beheren van gegevens en zou daarom goed passen bij een dergelijk bedrijf. Denk ook aan een financieel-, verzekerings- of beleggingsadviseur. Een andere mogelijkheid voor deze naam is een cursuscentrum of een bedrijf in de reclame of marketing. Het heeft een internationale klank in zich en is makkelijk te onthouden.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Advies, App, E-commerce, Financieel, Internet, Luxe, Marketing

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Monity van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews