fbpx

Zapped als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zapped

1.499,00

71x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Zapped zou kunnen verwijzen naar een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van innovatieve technologieën of apparaten die een draadloze verbinding hebben. De term "zapped" suggereert een snelle, krachtige en futuristische energie, wat kan passen bij een bedrijf dat zich richt op het leveren van geavanceerde, efficiënte en gemakkelijk te gebruiken producten. Daarnaast zou het ook gezien kunnen worden als zappen op tv. Daarom zou de naam ook goed passen bij een televisiegids app. Een plug-in waarmee je tv automatisch je favoriete programma's zoekt. Een online televisiezender. Een culturele stichting. Een jongerenfestival.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Dienstverlening, Entertainment, Evenementen, Lifestyle, Telecom

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Zapped van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews