fbpx

Etens als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Etens

1.499,00

104x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

"Etens" is een beknopte en veelzeggende naam die direct associaties oproept met eten en voeding. De naam klinkt modern en toegankelijk, en kan zowel letterlijk als figuurlijk worden geïnterpreteerd, waardoor hij breed toepasbaar is binnen de voedingsindustrie en daarbuiten. De eenvoud en directheid van de naam maken hem gemakkelijk te onthouden en te herkennen, een belangrijke eigenschap voor merkidentiteit. Branches waarvoor "Etens" een geschikte bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Voedingsmiddelenindustrie: Voor producenten en verkopers van voedingsproducten, van biologische en gezonde snacks tot gourmet en speciale voedingswaren.
  2. Restaurants en cafés: Een uitstekende naam voor een eetgelegenheid die zich richt op kwalitatieve, voedzame maaltijden, of een specifieke keuken.
  3. Voedingssupplementen en gezondheidsproducten: Voor bedrijven die supplementen, vitamines, of andere gezondheidsbevorderende producten aanbieden.
  4. Culinaire blogs en voedingsadvies: Ideaal voor online platforms gericht op voedingsadvies, recepten, of culinaire trends.
  5. Educatieve diensten op het gebied van voeding: Voor organisaties die workshops, cursussen of voorlichting bieden over gezonde voeding, kooktechnieken of voedingswetenschap.
"Etens" zou dus een sterke naam zijn voor elk bedrijf of merk dat zich inzet voor de promotie van gezond, kwalitatief of innovatief eten, en dat een centrale plaats binnen de levensstijl van hun klanten ambieert.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
FMCG, Gezondheid, Horeca, Onderwijs, Recreatie, Retail, Voeding

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Etens van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews