Bedrijfsnaam kopen

Een nieuw product of innovatieve dienst wil je natuurlijk professioneel en overtuigend presenteren. Een eigen en originele bedrijfs- of merknaam is daarbij onmisbaar. En dat is nu precies waar Brandio je bij helpt: een unieke bedrijfsnaam in de vorm van een .nl-domein, helemaal van jou.

Bij Brandio regel je het kopen van een bedrijfsnaam heel simpel. In het stappenplan hieronder zie je precies hoe het werkt.

Stap 1: Je kiest je bedrijfsnaam

Uit onze zorgvuldig samengestelde collectie kun je allereerst jouw perfecte bedrijfsnaam kiezen. Zet in de kolom aan de linkerzijde een vinkje bij de optie “bedrijfsnaam kopen”. Je ziet dan gelijk welke bedrijfsnamen en .nl-domeinen je kunt kopen.

Stap 2: Je vult je gegevens in

Klik bij de bedrijfsnaam van je keuze op het winkelwagentje. In het volgende veld vul je al je gegevens in en selecteer je de manier waarop je wilt betalen. Zodra wij je betaling ontvangen sturen we je een bevestigingsmail. Hierin vind je alle belangrijke informatie en een link om je logo-bestanden te downloaden.

Stap 3: Je nieuwe domein verhuizen

Je nieuwe domein breng je onder bij een hostingpartij van jouw keuze, zoals TransIP, Hostnet of Argeweb. Daarvoor heb je een zogenaamd verhuistoken nodig. Dit is een code die in je bevestigingsmail van ons krijgt.

Je geeft je nieuwe hostingpartij een verhuisopdracht en vult daarbij het token in. Zodra de verhuizing is voltooid ontvang je van de Stichting Internet Domein Registratie (SIDN) een bevestiging.

Stap 4: Je nieuwe website lanceren

Alles is nu klaar om je nieuwe merk en bijbehorende website te lanceren. Het .nl-domein staat helemaal op jouw naam, je hostingpartij heeft alles technisch in orde gemaakt en je logo heeft een mooi plekje gekregen op je nieuwe website. Tijd om van start te gaan en nieuwe successen te beleven!

Bekijk alle bedrijfsnamen