fbpx

Vizea als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Vizea

999,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

6x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

Vizea is een bedrijfsnaam dat zich richt op visuele of creatieve oplossingen, innovatie of strategie. De naam kan gebruikt worden voor bedrijven die zich bezig houden grafisch en webdesign, creativiteit en visuele communicatie. De naam voelt zich dan ook thuis in de technologie; denk ook aan bedrijven die software, hardware of applicaties ontwikkelen. De volgende domeinnamen zijn inbegrepen bij het product:

  • Vizea.nl
  • Vizea.de
  • Vizea.be

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Consultancy, Design, Marketing, Media, Mode, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Vizea van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

vizea
vizea