fbpx

Shopt als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Shopt

1.499,00

81x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam & Logo bestanden

Shopt zou een passende bedrijfsnaam zijn voor een online winkelplatform dat zich richt op het aanbieden van een breed scala aan producten van verschillende merken en retailers. Het platform zou gebruik maken van geavanceerde technologieën om een naadloze en gepersonaliseerde winkelervaring te bieden aan de gebruikers, waardoor ze gemakkelijk kunnen vinden wat ze nodig hebben en de beste deals kunnen krijgen. Het merk zou zich richten op het creëren van een community van enthousiaste shoppers die elkaar kunnen inspireren en ondersteunen bij het vinden van de beste producten en aanbiedingen.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, E-commerce, FMCG, Lifestyle, Retail

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Shopt van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

shopt.nl
shopt.nl
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews