fbpx

Rootify als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Rootify

1.999,00

39x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

Bij de naam Rootify denk je aan een bedrijf of dienst die zich richt op het leveren van oplossingen die verband houden met de "root" of de kern van een probleem, systeem of proces. Dit is in meerdere branches toepasbaar, natuurlijk voor IT en software bedrijven. Maar de naam kan veel breder ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan landbouw- en tuinbouwoplossing gericht op bijvoorbeeld gewasoptimalisatie of coaching onderneming die je helpen de root van het probleem te identificeren en aan te pakken. De volgende domeinnamen zijn inbegrepen bij het product:

  • Rootify.nl
  • Rootify.eu
  • Rootify.be

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Advies, Coaching, IT, Land- en tuinbouw, Software, Technische dienstverlening

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Rootify van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

rootify
rootify
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews