fbpx

Pitchify als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Pitchify

1.499,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

4x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

Pitchify is een dynamische en opvallende bedrijfsnaam die ideaal kan zijn voor een reeks bedrijven in diverse industrieën. Het heeft een connotatie met "pitch" die kan verwijzen naar de marketing- en advertentiewereld, wat suggereert dat het bedrijf creatieve en overtuigende voorstellen of ideeën biedt. Tegelijkertijd kan "ify" impliceren dat het bedrijf het vermogen heeft om iets te transformeren of te verbeteren. Hierdoor kan Pitchify bijvoorbeeld geschikt zijn voor een marketingbureau, een bedrijf in de technologie- of softwaresector dat helpt bij het verbeteren van presentatievaardigheden, of een start-up consultant die ondernemers begeleidt bij het opstellen van sterke bedrijfspitches. Het heeft een moderne, energieke klank die resoneren met vooruitstrevende en innovatieve klanten. De volgende domeinnamen zijn inbegrepen:

  • Pitchify.nl
  • Pitchify.be
  • Pitchify.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Advies, App, Consultancy, IT, Marketing, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Pitchify van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

pitchify
pitchify