fbpx

Arcadec als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Arcadec

1.499,00

2x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Arcadec" is een dynamische en pakkende naam die speelsheid en technologie combineert. De naam doet denken aan 'arcade', wat associaties oproept met amusement, games, en een levendige sfeer. De toevoeging van 'dec', wat kan wijzen op 'decade' of 'deca' (Grieks voor tien), voegt een element van tijd of veelvoud toe, wat de naam een futuristisch en veelomvattend gevoel geeft. Deze unieke combinatie maakt "Arcadec" ideaal voor sectoren die zowel entertainment als innovatieve technologie bieden. Branches waarvoor "Arcadec" een uitstekende bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Gaming en entertainment: Perfect voor een videogamestudio, arcadehal, of een bedrijf dat interactieve entertainmenttechnologieën ontwikkelt. De naam heeft een directe link naar gaming en plezier, essentieel in deze branche.
  2. Technologie startups: Voor een techbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van nieuwe digitale platforms, apps of softwareoplossingen. "Arcadec" klinkt modern en innovatief, aantrekkelijk voor een technologiebewust publiek.
  3. Educatief technologiebedrijf: Voor organisaties die speelse, interactieve leermiddelen ontwerpen, die leren net zo boeiend maken als spelen in een arcade.
  4. Virtual reality en augmented reality: Geschikt voor bedrijven die zich bezighouden met VR en AR-ervaringen, waarbij "Arcadec" een sfeer van geavanceerde, meeslepende technologieën kan oproepen.
  5. Event planning en themaparken: Voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het creëren van unieke ervaringen en evenementen, waarbij de naam 'Arcadec' staat voor leuke en onvergetelijke avonturen.
De volgende domeinnamen zijn inbegrepen bij het product:
  • Arcadec.nl
  • Arcadec.be
  • Arcadec.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Entertainment, Evenementen, IT, Onderwijs

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Arcadec van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

arcadec als bedrijfsnaam
arcadec als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews