fbpx

Jambie als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Jambie

1.499,00

9x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Jambie" is een vrolijke, energieke en gedenkwaardige naam, die speelsheid en creativiteit uitstraalt. De klank is vlot en gemakkelijk uit te spreken, wat hem aantrekkelijk maakt voor een breed publiek. Deze naam zou uitstekend passen bij bedrijven die een jeugdige, frisse of innovatieve uitstraling willen hebben. Branches waarvoor "Jambie" een geschikte bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Kinderproducten en speelgoed: De speelse klank maakt Jambie ideaal voor een speelgoedwinkel, een merk van kinderkleding of een ontwikkelaar van kinderapps en -games.
  2. Entertainment en media: Geschikt voor een productiebedrijf van televisieprogramma's, een muzieklabel, of een entertainmentapp, vooral gericht op een jong en energiek publiek.
  3. Sport en vrije tijd: Voor een sportmerk, een fitnessapp of een organisatie die zich richt op buitenactiviteiten en avontuur.
  4. Voeding en dranken: Ideaal voor een energiedrankje, een gezond snackmerk of een trendy café met een jonge uitstraling.
  5. Technologie en apps: Voor een startup in de techsector, vooral als deze zich richt op innovatieve consumentenproducten of mobiele apps.
De volgende domeinnamen zijn inbegrepen:
  • Jambie.nl
  • Jambie.be
  • Jambie.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Entertainment, Kinderen, Recreatie, Sport, Voeding

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Jambie van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

jambie als bedrijfsnaam
jambie als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews