fbpx

Isibuy als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Isibuy

1.499,00

6x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Isibuy" is een levendige en aantrekkelijke naam die direct doet denken aan aankopen en transacties. De naam is kort, pakkend en gemakkelijk te onthouden, wat hem ideaal maakt voor de consumentenmarkt. Het woord "buy" in de naam maakt duidelijk dat het om aankopen gaat, terwijl "Isi" een unieke twist geeft die nieuwsgierigheid wekt. Deze combinatie maakt "Isibuy" geschikt voor diverse commerciële sectoren, vooral die welke zich richten op directe verkoop aan consumenten. Branches waarvoor "Isibuy" een goede bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. E-commerce: Voor online winkels die een breed scala aan producten aanbieden, van kleding en accessoires tot elektronica en huishoudelijke artikelen.
  2. Consumentenapps en marktplaatsen: Apps of websites die fungeren als marktplaats waar consumenten producten kunnen kopen of verkopen.
  3. Korting- en dealwebsites: Platforms die dagelijkse deals, coupons en kortingen aanbieden zouden goed bij de naam passen, gezien het directe verband met het maken van aankopen.
  4. Loyaliteits- en beloningsprogramma's: Bedrijven die zich richten op klantenbinding door middel van beloningen voor aankopen.
  5. Directe verkoop en multi-level marketing (MLM): Bedrijven die zich richten op de directe verkoop van producten aan consumenten, waarbij "Isibuy" de actie van kopen benadrukt.
"Isibuy" is dus een naam die dynamiek en de actie van het kopen benadrukt, waardoor het ideaal is voor bedrijven die zich richten op het stimuleren van verkoop en het aantrekken van consumenten die op zoek zijn naar gemakkelijke en aantrekkelijke koopopties. De volgende domeinnamen zijn inbegrepen bij het product:
  • Isibuy.nl
  • Isibuy.be
  • Isibuy.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, E-commerce, Marketing, Retail, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Isibuy van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

isibuy als bedrijfsnaam
isibuy als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews