fbpx

Hivy als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Hivy

1.999,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

103x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + logobestanden

Dit is een samentrekking van High en Ivy. De naam drukt daarmee zowel groei als duurzaamheid uit. Hij staat voor een opwaartse beweging die zich snel vertakt en terrein wint. Daarmee is het een goede naam voor bedrijven die duurzame producten verkopen, technologie-startup, software en een online platform waar informatie over duurzaamheid gelezen kan worden. De naam heeft meerder mogelijkheden in duurzaamheid en technologie.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Duurzaamheid, IT, Kunst, Logistiek, Marketing, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Hivy van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

hivy als bedrijfsnaam
hivy als bedrijfsnaam