fbpx

Floatilus als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Floatilus

2.499,00

10x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Floatilus" is een intrigerende en onderscheidende naam, die associaties oproept met 'float', wat 'drijven' betekent, en mogelijk ook met 'nautilus', een zeedier bekend om zijn unieke, drijvende schelp. Deze naam wekt beelden op van zweven, lichtheid en beweging, wat hem aantrekkelijk maakt voor diverse branches. Hier zijn enkele toepassingen voor "Floatilus":

  1. Maritieme sector: Gezien de verwijzing naar 'nautilus' en het element van drijven, zou "Floatilus" goed passen bij een bedrijf in de scheepvaart, scheepsbouw, of zelfs een merk van watersportuitrusting.
  2. Wellness en ontspanning: De naam zou ideaal zijn voor een spa of wellnesscentrum, vooral een die diensten zoals floatation tanks of ontspanningstherapieën aanbiedt.
  3. Luchtvaart en ruimtevaart: "Floatilus" kan ook verwijzen naar het zweven door de lucht of de ruimte, waardoor het een goede naam zou zijn voor bedrijven in de lucht- of ruimtevaartindustrie.
  4. Technologie en innovatie: Voor een tech-startup of een bedrijf dat zich bezighoudt met innovatieve producten of diensten, vooral als deze te maken hebben met zweven of lichte beweging, zoals drones of zwevende gadgets.
  5. Recreatie en vrije tijd: Een merk dat gespecialiseerd is in opblaasbare vrijetijdsproducten, zoals zwembadfloats, zou ook goed passen bij de naam.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Internet, IT, Recreatie, Technische dienstverlening, Vervoer

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Floatilus van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

floatilus als bedrijfsnaam
floatilus als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews