fbpx

Velonovo als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Velonovo

1.499,00

62x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 4 domeinnamen incl. .NL

Velonovo zou kunnen passen bij een bedrijf dat zich richt op duurzame mobiliteit, zoals de verkoop van elektrische fietsen of de ontwikkeling van fietsinfrastructuur. De naam suggereert een combinatie van snelheid (door het gebruik van het woord "velo", wat fiets betekent in het Frans) en vernieuwing (door het gebruik van "novo", wat nieuw betekent in het Portugees). Dit geeft de indruk van een bedrijf dat zich richt op het bieden van innovatieve oplossingen voor transport die zowel snel als duurzaam zijn. Denk ook aan een fietsenwinkel, fietsenverhuur, fietsenmaker, website met fietsonderdelen, een wieler café, etc. De volgende domeinnamen zijn inbegrepen bij het product:

  • Velonovo.nl
  • Velonovo.be
  • Velonovo.de
  • Velonovo.eu
 

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
E-commerce, Horeca, Recreatie, Retail, Sport

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Velonovo van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

velo novo
velo novo
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews