fbpx

Magnovo als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Magnovo

999,00

9x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

Magnovo is een dynamische en veelzijdige bedrijfsnaam die geschikt is voor verschillende soorten bedrijven. De naam combineert elementen van "magn-" wat doet denken aan "magnifiek" of "magnaat", en "novo" wat "nieuw" betekent in het Latijn. De naam zou goed kunnen passen bij technologiebedrijven, marketing- en reclamebureaus, luxe merk voor mode, sierraden, horloges, auto's, investeringsbureau, bedrijven die onderzoek doen in technologie, interieurs en architectuur met focus op duurzaamheid en slim design.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Design, Interieur, IT, Lifestyle, Luxe, Mode, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Magnovo van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews