fbpx

Holoview als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Holoview

999,00

30x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL & .BE-domeinnaam + Logo bestanden

Holistisch betekent dat er word gekeken (view) naar het geheel in plaats van afzonderlijke delen. Het past daarom ook goed bij bedrijven die het totaal plaatje aanbieden. Denk hierbij aan adviesbureaus die verder denken dan een bepaalde expertise. Daarnaast past de naam ook goed bij van geavanceerde technologieën die gericht zijn op het creëren van meeslepende en levensechte visuele ervaringen. Bijvoorbeeld virtual reality, 3D-visualisaties en holografische displays. De naam is dus thuis in technologie en consultancy, maar ook toepasbaar voor ondernemingen in media en design. De volgende domeinnamen zijn inbegrepen in het product:

  • Holoview.nl
  • Holoview.be

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Advies, Consultancy, Design, Internet, IT, Media, Software

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Holoview van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

holoview
holoview
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews