fbpx

Floatify als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Floatify

1.499,00

11x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Floatify" is een speelse en fantasievolle naam die lichtheid, beweging en innovatie suggereert. Het woord "float" impliceert zweven of drijven, wat een gevoel van gemak, vloeiendheid en vrijheid geeft. Deze naam kan aantrekkelijk zijn voor diverse bedrijfstakken, vooral die zich richten op vernieuwing en gebruiksgemak. Hier zijn enkele branches waarvoor "Floatify" een geschikte bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Technologie en Software: Voor bedrijven die lichtgewicht software, apps of platforms ontwikkelen, vooral in de cloud computing, virtual reality of augmented reality sectoren.
  2. Wellness en Gezondheid: Geschikt voor ondernemingen die zwevende yogaklassen, floatation therapy of ontspanningsdiensten aanbieden, waarbij de nadruk ligt op het gevoel van gewichtloosheid en rust.
  3. Waterrecreatie en -sporten: Voor bedrijven die zich richten op watersporten, zoals paddleboarding, kajakken of innovatieve drijvende recreatieproducten.
  4. Interieurontwerp en Meubels: Voor een merk dat zwevende of minimalistische meubels ontwerpt, waarbij het gaat om het creëren van lichte, luchtige ruimtes.
  5. Duurzaamheid en Milieu: Ideaal voor bedrijven die zich richten op milieuvriendelijke, drijvende groene technologieën, zoals drijvende zonnepanelen of duurzame waterbehandelingssystemen.
De volgende domeinnamen zijn inbegrepen:
  • Floatify.nl
  • Floatify.be
  • Floatify.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Duurzaamheid, Gezondheid, Interieur, Schoonheid, Software, Sport

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Floatify van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

floatify als bedrijfsnaam
floatify als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews