fbpx

Fixmen als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Fixmen

1.499,00

6x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW 3 domeinnamen + Logo bestanden

"Fixmen" is een directe en krachtige bedrijfsnaam die actie en oplossingsgerichtheid suggereert. De naam combineert "fix", wat repareren of oplossen betekent, met "men", dat personen of experts kan aanduiden. Deze combinatie roept beelden op van een team van professionals dat klaarstaat om problemen aan te pakken en oplossingen te bieden, wat het een uitstekende keuze maakt voor dienstverlenende sectoren die gericht zijn op reparatie, onderhoud en technische ondersteuning. Branches waarvoor "Fixmen" een ideale bedrijfsnaam zou kunnen zijn:

  1. Huis- en gebouwonderhoud: Perfect voor een bedrijf gespecialiseerd in huisrenovatie, loodgieterswerk, elektriciteit, of HVAC-diensten. "Fixmen" benadrukt de bekwaamheid en de snelle service van het team.
  2. IT en computerreparatie: Geschikt voor een IT-supportbedrijf dat zich richt op het snel en efficiënt oplossen van hardware- en softwareproblemen.
  3. Autoreparatie en onderhoud: Ideaal voor een autowerkplaats waar professionele monteurs klaarstaan om auto's te repareren en te onderhouden.
  4. Apparatuur en machineonderhoud: Voor bedrijven die gespecialiseerd zijn in het repareren en onderhouden van industriële machines of kantoorequipment.
  5. Noodreparatiediensten: "Fixmen" zou ook een uitstekende naam zijn voor een 24-uurs noodservice die helpt bij onverwachte storingen en calamiteiten.
De volgende domeinnamen zijn inbegrepen bij het product:
  • Fixmen.nl
  • Fixmen.be
  • Fixmen.eu

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Automotive, Bouw, Facilitair, IT, Logistiek

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Fixmen van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.

fixmen als bedrijfsnaam
fixmen als bedrijfsnaam
Klanten waarderen ons met:
★★★★★
4.6 / 5 - 20 reviews