Leo ten Have creatieve communicatie

Leo ten Have creatieve communicatieSterk in het creëren van jouw merk
Ieder product of dienst verdient een sterk merk. Leo ten Have creatieve communicatie helpt bedrijven en organisaties aan een corporate identity dat kan uitgroeien naar ‘een sterk merk’. Krachtig doorgezet in alle communicatiemiddelen. Daarnaast is de benadering van de markt (en de manier waarop) zeker zo belangrijk. Uitdagend, scherp, humoristisch of soms ook terughoudend, maar altijd ‘pakkend’. Het gaat ons om de ontvanger van de boodschap te bewegen.

Wij werken met een vaste kernbezetting, een team van professionals op het gebied van advies (strategie), concept (creatie), opmaak (realisatie) en organisatie (service). Leo ten Have is al jaren lid van BNO Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.

Leo ten Have creatieve communicatie heeft een brede scope en een hoog werkniveau. Wij werken voor diverse opdrachtgevers; bedrijven, instellingen en overheden waarbij communicatie belangrijk is. Goede communicatie begint met een briljant idee. Vormgeving moet toevoegen en verduidelijken. Dan pas werkt een goede campagne.