fbpx

Boost uw business online met e-mailmarketing

Wanneer u in het bezit bent van een website wilt u natuurlijk dat er zoveel mogelijk bezoekers langskomen. Het inzetten van e-mailmarketing kan uw conversie enorm laten stijgen. Het is een van de meest rendabele vormen van marketing.

Boost uw business online met e-mailmarketing

Als u al een bestaande bedrijf hebt dan weet u als ondernemer vast wel hoe belangrijk het is om klanten of bezoekers te binden middels e-mailmarketing. En indien u een startend ondernemer bent, dan is het belang daarvan niet minder groot. Uiteraard is het dan eerst zaak om een goede bedrijfsnaam te bedenken, daarna een mooie website op te zetten en vervolgens de eerste bezoekers te verwelkomen. En als u dan zover bent, is het een kwestie van meer bezoekers te blijven trekken, maar ook om eerdere bezoekers terug te laten komen middels e-mailmarketing. Zo bouwt u immers een band op met klanten.

Effectieve manier van marketing

E-mailmarketing heeft zich ontwikkeld tot een steeds krachtiger kanaal om in contact te komen en te blijven met je (potentiële) doelgroep. E-mailmarketing kunt u inzetten voor verschillende doelen. Het eerste dat waarschijnlijk bij u opkomt is het verkeer naar uw website verhogen. En dat is wellicht ook de sterkste troef. Door gebruikers van de website die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief af en toe te benaderen met nieuwtjes die naar uw website linken, kunt u de traffic van uw website verbeteren. Soms moeten mensen herinnerd worden of even een duwtje in de rug krijgen om opnieuw uw website te bezoeken.

Andere voordelen van e-mailmarketing

Maar e-mailmarketing is meer dan louter het websitebezoek verhogen. Denk ook bijvoorbeeld eens aan het delen van informatie of om feedback van klanten te krijgen en zo de klantentevredenheid te toetsen. Met Net Promoter Score, oftewel NPS, kunt u uitstekend de loyaliteit van een klant  meten. Bovendien kan een e-mail ook goed worden gemeten en u beschikt al over relevante informatie van ontvanger. En als kers op de taart: het versturen van e-mails is natuurlijk heel goedkoop. U hoeft niet voor portokosten te betalen en het scheelt ook een wandeling naar de brievenbus. En met een druk op de knop bereikt u al meteen uw doelgroep. Sneller kan eigenlijk niet. 

Online mailing versturen met Flexmail

Hoog tijd om e-mail marketing in te gaan zetten dus! Of als uw online mailing net wat meer nodig heeft dan de standaard mailtjes. Online mailing versturen met Flexmail is een goede optie om succesvolle e-mail ambities uit te laten komen. Het is een efficiënt en modern e-mailprogramma met fantastische helpdesk. Sterke troef is de mogelijkheid om op snelle wijze een mooie, unieke newsletter uit te sturen die bij uw bedrijf of website past en de eenvoud waarmee men campagnes kan opzetten, opvolgen en rapporteren.

Verbaas klanten met unieke templates

Met de flexibele editor van Flexmail kunt u in enkele minuten uw eigen nieuwsbrief ontwerpen. En dat zonder dat u hier enige technische voorkennis nodig heeft. Flexmail heeft namelijk een eigen template galerij waardoor u voor elke doelstelling een geschikte  template kan vinden. Zo kunt u zelf makkelijk de kleuren, lettertypes, teksten en afbeeldingen aanpassen. Door de verschillende elementen op de juiste plaats op het canvas te slepen, kunnen eigen templates gecreëerd worden. Zo kunt u een online mailing versturen met Flexmail die perfect bij de huisstijl van uw bedrijf aansluit. Het instellen van een visuele ervaring maak namelijk een wereld van verschil in e-mail marketing.

Uw klantenbestand

Als u beschikt over de mailing-adressen van uw klanten of doelgroep, is het bereik van e-mailmarketing groot. Heeft u al een eigen klantenbestand? In Flexmail importeert u makkelijk uw eigen klantenbestand. Die gegevens blijven uiteraard privé en zijn alleen zichtbaar voor uzelf. En door het plaatsen van een formulier op uw website, kunnen bezoekers deze makkelijk invullen en deze komen dan rechtstreeks in uw Flexmail account terecht. De abonnementen van Flexmail zijn gebaseerd op het aantal e-mailadressen in uw database. Zo bent u verzekerd van een vast budget per maand zonder onverwachte of verborgen kosten. Hoe makkelijk kan het u gemaakt worden?

Unieke e-mailcampagnes

Dankzij de software van Flexmail kunt u dus gemakkelijk een industrieleider zijn en unieke e-mailcampagnes creëren waarmee u uw klanten verbaast. Profiteer dus optimaal van de geavanceerde sjablonen om online mailing te versturen met Flexmail en steek in enkele minuten boven de rest uit met een persoonlijke en eigentijdse nieuwsbrief. U kunt altijd gebruik maken van de proefperiode waarin u een maand toegang heeft tot alle features van een Pro-abonnement. Registreren duurt slechts enkele seconden en een creditcard is niet nodig voor registratie.

De auteur

Redactie Brandio

Brandio is een marktplaats waar je ‘brandable’ bedrijfsnamen kunt kopen bedacht door creatieve professionals. De namen zijn betaalbaar en altijd inclusief bijbehorende domeinnaam en logo. Het bespaart je zowel tijd als geld in vergelijking met je naam laten bedenken door een reclamebureau