fbpx

Shopzi als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Shopzi

1.499,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

61x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Shopzi zou goed passen bij een bedrijf dat zich richt op e-commerce of online winkelen. Het kan een platform zijn dat verschillende online winkels samenbrengt, of een bedrijf dat een eigen online winkel heeft en zich richt op een breed scala aan producten. De naam Shopzi suggereert snelheid en efficiëntie bij het winkelen, en kan daarom aantrekkelijk zijn voor klanten die op zoek zijn naar een gemakkelijke en moeiteloze winkelervaring.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, E-commerce, FMCG, Internet, Kleding, Lifestyle, Mode, Retail

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Shopzi van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.