fbpx

Pictu als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Pictu

1.499,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

17x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Pictu zou een bedrijfsnaam kunnen zijn die past bij een bedrijf dat zich richt op visuele communicatie en beeldmateriaal, zoals een fotografiebedrijf, een videoproductiebedrijf of een grafisch ontwerpbureau. De naam suggereert een sterke focus op beelden en visuele content, wat een passende keuze zou zijn voor een bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren en delen van visueel aantrekkelijke en boeiende inhoud. Het zou ook passen bij een producent van EHBO-materialen en medische wegwerpartikelen. Een kliksysteem voor laminaatvloeren.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Design, Gezondheid, Kinderen, Kunst, Schoonheid, Zorg

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Pictu van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.