fbpx

Luax als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Luax

1.499,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

67x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Een niet-alledaagse naam. Luax zou kunnen passen bij een bedrijf dat actief is in de mode- of lifestylebranche. De naam klinkt modern en stijlvol en kan een beeld oproepen van iets luxueus of exclusiefs. Mogelijk zou het bedrijf zich richten op het creëren van hoogwaardige producten zoals kleding, accessoires of cosmetica. De naam Luax zou ook kunnen suggereren dat het bedrijf zich richt op een jongere en trendgevoelige doelgroep die op zoek is naar een unieke en luxe beleving. Of een webwinkel met speciale cadeaus en uitstapjes. Een restaurant met exclusieve gerechten op het menu. Een winkel met designartikelen. Of een leverancier van bijzondere relatiegeschenken.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
E-commerce, Horeca, Lifestyle, Luxe, Mode, Toerisme

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Luax van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.