fbpx

Dixa als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Dixa

1.499,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

89x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

De naam klinkt modern en innovatie. Breed inzetbare naam voor bijvoorbeeld een bedrijf dat halffabricaten maakt voor de chemische industrie. Een importeur van dranken of een exporteur van groenten en fruit. Een grote producent van cosmetica, bouwmaterialen of zonnepanelen. Daarnaast is het geschikt voor bedrijven die gebruiksvriendelijke oplossingen bieden zoals een online leerplatform en klantenservice.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
App, Chemie, E-commerce, Financieel, Groothandel, Industrie, Internet, Land- en tuinbouw, Productie

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Dixa van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.