fbpx

Bosis als bedrijfsnaam?

Bestel snel voordat iemand je voor is →

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Bosis

999,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

62x bekeken - 1 op voorraad

Koopprijs excl. BTW .NL-domeinnaam + Logo bestanden

Bosis is kort en krachtig, waardoor het gemakkelijk blijft hangen. Het klinkt sportief en dynamisch en kan daardoor geschikt zijn voor verschillende bedrijven in de sport- en vrijetijdssector. Denk bijvoorbeeld aan een sportmerk, een fitnesscentrum of een reisorganisatie die zich richt op avontuurlijke activiteiten. De naam zou ook geschikt zijn als merk voor herenmode, horloges of sieraden.

Een mogelijke bedrijfsnaam voor:
Advies, Automotive, Catering, Lifestyle, Logistiek, Sport, Telecom, Werving & selectie

IDEAL in3 KLARNA Paypal Creditcard

Toevoegen aan shortlist
Toevoegen aan shortlist

Zo gaat jouw huisstijl er ongeveer uitzien

Gebruik het logo op je visitekaartjes en facturen.

Als je Bosis van Brandio koopt, word je de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft jouw eigendom zolang je je jaarlijkse registratie bij je domeinregistrar of hostingprovider verlengt.

Je ontvangt ook het voorbeeldlogo dat wordt getoond bij de domeinnaam. We sturen je een link waarmee je de originele grafische bestanden kunt downloaden. Dit zijn meestal Adobe Illustrator of Photoshop bestanden. Jij kunt de bestanden zelf aanpassen, bewerken en vergroten of verkleinen.