Bedrijf starten? Begin met een sterk merk.

Bespaar tijd én geld door 1 van onze bedrijfsnamen te kopen. Inclusief domeinnaam & logo.

Brandable domeinnamen zijn het vastgoed van het internet

Bij Brandio houden wij van bedrijfsnamen waar je een merk van kunt maken. Bij voorkeur kort, makkelijk te onthouden en schrijven en niet omschrijvend wat het bedrijf doet. Bij ons geen goedkope-verzekering-afsluiten.nl of door overmatige SEO verpeste domeinen.

Waarom koop je een bedrijfsnaam bij Brandio?

  • Eenvoudig bestellen en afrekenen zoals in een webshop.
  • Duizenden euro’s goedkoper dan een reclamebureau.
  • Je kunt direct van start.
  • Compleet pakket inclusief naam, domeinnaam en logo.
  • Namen bedacht door professionals.
  • Volledig eigendom en compleet verzorgde overdracht.

Onze laatste blogposts

Je eigen bedrijfsnaam inclusief domein en logo

In onze uitgebreide collectie vind je bedrijfs- en merknamen voor elke branche. Of je nu in de horeca- en recreatiesector aan de slag gaat of binnen de ICT-branche. Alle namen zijn voor jouw bedrijf zorgvuldig bedacht en ontwikkeld door ons creatieve team. Daarnaast bieden wij verschillende categorieën; Start, Professional, Premium en Exclusive. Geen bedrijf is hetzelfde en zo kun je altijd een merk- of bedrijfsnaam kiezen die bij jouw ambities en budget past. Alle bedrijfsnamen zijn compleet met logo en domeinnaam, zodat je direct van start kunt met je nieuwe merk.

Bekijk bedrijfsnamen

Bedrijfsnaam

Onlangs verkocht.

Finades 999,00

Verkocht

Een naam voor goed financieel advies. Een financieel adviesbureau of managementadviesbureau. Een belastingconsulent of bedrijfsaccountant. Of een verzekeraar of beleggingsinstelling.

Een bedrijfsnaam voor:
Advies, App, Consultancy, Financieel, Juridisch, Wetenschap

Samen je merknaam of bedrijfsnaam bedenken?

Kies dan voor een merk op maat

Ons creatieve team staat te popelen om samen met je aan de slag te gaan. Door een verhelderende bedrijfsanalyse en gezamenlijke creatieve sessies helpen we jou aan een hoogwaardige merknaam. En daarbij regelen we als je wilt ook zaken als de domeinregistratie en het logodesign. Zo ben jij niet alleen voorzien van een nieuwe merknaam maar van een pakket waarmee je een vliegende start maakt. Honderden andere bedrijven en ondernemers zijn jou al voorgegaan. Ons creatieve team is zeer ervaren en zit altijd bomvol met frisse ideeën en energie om jouw nieuwe merknaam of bedrijfsnaam te bedenken.

Vertel ons wie jij bent, wij vertellen hoe je heet!

Ik wil een merk op maat

Bedrijfsnaam kopen

Zo koop je een bedrijfsnaam

Tussen alle beschikbare bedrijfsnamen een favoriet gevonden? Top! Het kopen van een bedrijfsnaam bij Brandio is simpel en snel. Bepaal waar je voor gaat en bestel direct online. We snappen dat dit misschien ongeloofwaardig klinkt. Daarom leggen we je het graag verder uit.

Hoe het werkt

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd..
Mis ze niet, schrijf je in!