Start met een sterk merk.

Bespaar tijd én geld door 1 van onze bedrijfsnamen te kopen. Inclusief domeinnaam en logo.

Bij Brandio vind je een exclusieve collectie bedrijfsnamen, bedacht door creatieve professionals. Je koopt of huurt je bedrijfsnaam inclusief domeinnaam en logo. Voor perfect maatwerk kun je ook een merknaam samen met onze merk experts bedenken.

Waarom Brandio?

  • Duizenden euro’s goedkoper dan een reclamebureau
  • Uniek aanbod bedrijfsnamen voor elke branche
  • Namen bedacht door professionals

Bekijk alle bedrijfsnamen

  • Compleet pakket inclusief naam, domeinnaam en logo
  • Volledig eigendom en compleet verzorgde overdracht
  • Je kunt direct van start

Merknaam op maat

Je eigen bedrijfsnaam inclusief domein en logo

In onze uitgebreide collectie vind je bedrijfs- en merknamen voor elke branche. Of je nu in de horeca- en recreatiesector aan de slag gaat of binnen de ICT-branche. Alle namen zijn voor jouw bedrijf zorgvuldig bedacht en ontwikkeld door ons creatieve team. Daarnaast bieden wij verschillende categorieën; Start, Professional, Premium en Exclusive. Geen bedrijf is hetzelfde en zo kun je altijd een merk- of bedrijfsnaam kiezen die bij jouw ambities en budget past. Alle bedrijfsnamen zijn compleet met logo en domeinnaam, zodat je direct van start kunt met je nieuwe merk.

Bekijk bedrijfsnamen

Bedrijfsnaam

Onlangs verkocht.

Assiti 499,00

Verkocht

Een arbeidsbemiddelaar voor de agrarische sector. Een schoonmaakbedrijf. Een dienstverlener in de dierverzorging. Een houtbewerkingsbedrijf of fabrikant van houten meubels.

Een bedrijfsnaam voor:
Land- en tuinbouw

Samen je merknaam of bedrijfsnaam bedenken?

Kies dan voor een merk op maat

Ons creatieve team staat te popelen om samen met je aan de slag te gaan. Door een verhelderende bedrijfsanalyse en gezamenlijke creatieve sessies helpen we jou aan een hoogwaardige merknaam. En daarbij regelen we als je wilt ook zaken als de domeinregistratie en het logodesign. Zo ben jij niet alleen voorzien van een nieuwe merknaam maar van een pakket waarmee je een vliegende start maakt. Honderden andere bedrijven en ondernemers zijn jou al voorgegaan. Ons creatieve team is zeer ervaren en zit altijd bomvol met frisse ideeën en energie om jouw nieuwe merknaam of bedrijfsnaam te bedenken.

Vertel ons wie jij bent, wij vertellen hoe je heet!

Ik wil een merk op maat

Bedrijfsnaam kopen of huren

Zo koop of huur je een bedrijfsnaam

Tussen alle beschikbare bedrijfsnamen een favoriet gevonden? Top! Het huren of kopen van een bedrijfsnaam bij Brandio is simpel en snel. Bepaal waar je voor gaat en bestel direct online. We snappen dat dit misschien iets te kort door de bocht is. Daarom leggen we je het graag verder uit.

Hoe het werkt

Deze week worden er 2 bedrijfsnamen toegevoegd..
Mis ze niet, schrijf je in!